img

Over bedrijfspandenkopen.nl

Bedrijfspandenkopen.nl is een initiatief van B.V. Beleggingsmaatschappij D.I.G., een betrouwbare vastgoedondernemer, gevestigd in Amsterdam, met een ruime ervaring in de aankoop van panden in Amsterdam. Via bedrijfspandenkopen.nl heeft u direct contact met ons, de investeerder. Dit zorgt niet alleen voor een snelle en persoonlijke afhandeling, maar zo sluiten we ook de kosten voor makelaarscourtage uit.

Snel en discreet uw pand in Amsterdam verkopen

B.V. Beleggingsmaatschappij D.I.G. combineert ervaring met een energieke aanpak. Wij opereren onafhankelijk en zijn daardoor zeer besluitvaardig. Snelle communicatie en een vertrouwelijke behandeling is ons devies. Vaak kunnen wij dezelfde dag nog uw pand komen bekijken. Wij communiceren graag persoonlijk met u, en u bent dan ook welkom bij ons op kantoor, of wij komen desgewenst bij u thuis.

Welke panden in Amsterdam kopen wij?

Wij zijn op zoek naar diverse panden in Amsterdam:
- woningen, appartementen, grachtenpanden, flats, herenhuizen enz.
- winkelpanden, woonwinkelpanden, winkelcentrum enz.
- bedrijfsruimtes, kantoorpanden, beleggingspanden, opslagruimtes.
- monumentale panden, horeca-objecten.
- ontwikkellocaties, bouwgrond, beleggingspercelen.
- te veilen panden: laat ons eerst een bod uitbrengen.
- overname van complete portefeuilles.
- sale-leaseback behoort tot de mogelijkheden.

Het is voor ons geen enkel probleem als het pand in slechte staat verkeert.

Contact

Wilt u uw pand in Amsterdam verkopen? Dan komen wij graag met u in contact. Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 020-6797878 of via 06-30308947. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Indien we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontmoeten we u graag bij ons op kantoor, of bij u thuis.

Aanbiedingsformulier

Als u het aanbiedingsformulier invult, dan nemen wij contact met u op, zodat wij in overleg met u op korte termijn een bod op uw bedrijfspand(en) in Amsterdam kunnen doen!

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Opmerking: